DIY: A vision board

Voor vandaag heb ik een leuke DIY voor jullie! Een vision board met daarop mijn goals die ik in het leven wil bereiken. Laatste weken ben ik bezig met het focussen op de toekomst en wat ik wil bereiken. Dit doe ik d.m.v. goals opstellen en vooral ook mezelf verbeteren als persoon. Hier zal ik later meer over vertellen, maar voor nu ga ik het hebben over mijn DIY. 

Ik wilde me meer gaan focussen op mijn goals zodat ik me goed kan richten op mijn toekomst en het behalen van mijn goals. Daarom heb ik deze DIY bedacht voor mezelf en wil ik dit graag met jullie doelgerichte bloggers delen.

Wat heb je nodig?
– Prikbord/frame waar je foto’s aan kunt hangen
– Papier, waar je de foto’s op uit print.
– Schaar
– Laptop
– Printer
– Telefoon

 

Stap 1
Eerst ga je opschrijven wat jou goals zijn. Ik heb mijn goals in 3 categorieën verdeeld: personality, lifestyle en future. Ik schrijf altijd engels in mijn notebooks, omdat dat voor mij soms makkelijker is. Probeer goed na te denken wat jij nou echt belangrijk vindt in het leven.

Stap 2
Als je klaar bent met stap 1 ga je naar Pinterest en zoek je plaatjes op die bij jou goals passen. Ik heb voor deze plaatjes gekozen.


Stap 3
Het bewerken van de foto’s. Ik heb de foto’s zo bewerkt dat ze op polaroid foto’s lijken. Dit heb ik gedaan met de app Instants  en daarop heb ik gekozen voor de dikke onderkant en niet de dunne. De tekst die ik erop heb geplaatst heb ik met een andere app gedaan die heet Phonto. De Font die ik gebruikte was Futura Bold.


Stap 4
Nu stuur je al je polaroid foto’s naar je mail voor op je computer dit doe je om de foto’s uit te kunnen printen. Hoe ik dit doe is door alles op Word of op Powerpoint te plakken en ze vanuit daar uit te printen.

Processed with VSCO with hb2 preset

Stap 5
Je bent bijna klaar! Het enige wat je nu nog hoeft te doen is alles op te prikken\hangen en voilà je hebt je vision met als je goals af!

Processed with VSCO with hb2 preset

Deze DIY hielp mij heel erg te focussen op mijn goals zodat ik elke dag een stapje dichterbij mijn goal kom!

Wat is jullie main goal in het leven?
Laat ook in de comments een 
foto achter van jullie eigen gemaakt vision board.

Liefs, Jenn

 

Links:
Instagram
Snapchat
Twitter
Pinterest

 

Advertenties

12 gedachten over “DIY: A vision board

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s