Selling clothes

Je hebt een kast vol kleding en je weet niet wat je ermee moet doen. De helft pas je niet eens meer of vind je echt afschuwelijk. Weggooien vind je zonde en daarom ligt het nog al die jaren in je kast weg te rotten. Je wilt het daarom gaan verkopen, zodat je zelf nog wat bij kan verdienen. Maar waar kan je het beste je kleding veilig en makkelijk verkopen?

Ik heb zelf erg veel moeite gedaan om een goeie app te vinden, ik ging van de ene naar de andere app en geen één was goed genoeg voor mij. Totdat ik op internet las over de app Vinted.
De reden waarom ik deze app zo fijn vond, was de manier hoe ze de betalingen regelen. Het is veel veiliger en makkelijker dan de andere apps. Ze helpen je ook erg goed met het verkopen en alles wat erbij komt kijken.

Betalingen
Alle betalingen gaan via de app. Dat betekent dus dat jij je geld terugkrijgt als je bestelling niet wordt opgestuurd, beschadigd aankomt of niet overeenkomt met de beschrijving.
De verkoper krijgt pas zijn geld wanneer de koper heeft aangegeven dat het product is aangekomen. De koper heeft 2 dagen na aankomst de tijd om problemen op te lossen en bestelling moeten binnen 5 dagen worden teruggestuurd zodat een terugbetaling wordt goedgekeurd.
Ook geven ze tips voor het voorbereiden en versturen van je bestelling.

Verkopen
Het enige wat je hoeft te doen als verkoper is goeie foto’s maken van je product wat je wilt verkopen. Daarna maak je een advertentie aan op Vinted en kan je alle gegevens makkelijk invullen. Wat ik dus zo handig vind aan deze site is dat je niet je eigen verzendkosten hoeft te bepalen. Alles gaat via PostNL en de app geeft ook aan wat de beste prijs is qua verzendkosten.
Het is ook erg belangrijk dat er een goeie communicatie ontstaat tussen de verkoper en de koper, dat zorgt voor een goeie beoordeling voor beide.
En stel je gaat op vakantie, geen zorgen. Er is een optie genaamd ‘Vakantiemodus’ dan kan niemand jou producten zien/kopen, super ideaal!

Als jullie mijn Vinted pagina wil bekijken dan kan je mij opzoeken in de app (@jenniferhardeman)
Of klik op deze link

Vinted

Heb jij ook een account op Vinted laat ze hieronder gerust achter!

 

Als je nog vragen hebt over de app, stel ze hieronder!

Liefs, Jenn
Xx

Advertenties

4 gedachten over “Selling clothes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s