Favourites | Netflix Series

Hebben jullie dat ook, dat je een serie uitgekeken hebt en je echt niet meer weet wat je nu moet doen. Je wilt graag weer beginnen aan een andere serie, maar je hebt geen idee welke. Let me help you out!

Ik ga ik mijn favoriete Netflix series op een rijtje zetten! Hopelijk krijgen jullie nu meer inspiratie over leuke series die je kunt kijken.

Teenwolf


Dit is een serie die gaat over Weerwolven. De hoofdrolspeler Scott McCall wordt gebeten door een weerwolf en dan veranderd zijn leven totaal. Er is ook veel liefde en drama in de serie. Zelf vind ik de serie niet eng, maar voor andere kan dit een enge serie zijn. Ook heeft deze serie een grappige kant en dat komt vooral door Stiles, de beste vriend van Scott, hij maakt de serieuze momenten grappig door zijn droge opmerkingen.

Deze serie is zeker een aanrader en erg verslavend!

Trailer

The vampire diaries


De titel zegt het al, deze serie gaat over vampieren hoewel er nog veel andere soorten bovennatuurlijke wezens in voorkomen. Ook weerwolven, heksen en hybrides kom hier in voor. De serie gaat over een meisje genaamd Elena die verliefd wordt op een vampier genaamd Stefan. Alleen dat weet ze nog niet. Ook in deze serie komt veel liefde en drama voor. En een pluspunt er spelen erg knappe mensen in deze serie.

Deze serie is ook zeker een aanrader! Hij is zo leuk dat ik overweeg om hem voor de 3e keer te kijken. Als je niet goed tegen bloed kan zal ik dit niet zo snel kijken. Het gaat tenslotte wel over vampieren en dan komt er natuurlijk veel bloed te pas.

Trailer

Drop dead diva


Dit gaat over een model genaamd Deb die een relatie heeft met de advocaat Grayson. Toen Deb onderweg was naar haar auditie kwam ze in een ongelluk terecht en overlijd. Toen ze in de hemel kwam drukte ze op een knop waardoor ze weer naar de aarde kwam. Alleen dat ging mis, want ze werd wakker in het lichaam van een advocaat die op hetzelfde moment overleed. Vanaf daar gaat de serie over het leven van die advocaat waar Deb in zit.

Het is een super leuke en grappige serie!  Vol liefde en grappige momenten. Het is wel een echte meiden serie en daar moet je van houden.

Trailer

Gilmore girls


Deze serie gaat over een moeder genaamd Lorelai en haar dochter Rory. Ze hebben een hele hechte relatie ze zijn als beste vriendinnen voor elkaar. Voor de rest gaat het vooral over hun dagelijks leven, wat nooit saai is. Het is vooral een erg grappige serie. Zelf moest ik ff door die eerste aflevering komen, maar was als snel erg verslaafd.

Dus deze is een aanrader voor de meiden!

Trailer

Gossip girl


Dit gaat over een paar rijke tieners die in de Upper East Side wonen. Je gaat mee in hun drama, feesten en hun gemene plannetjes. Ook is er nog een extra verhaal. Er is een site genaamd Gossip Girl waar iedereen roddels naar op kan sturen die iedereen dan ook binnen krijgt zodra het online staat. Dat veroorzaakt veel problemen tussen vriendschappen.

Dit is één van de leukste series die ik gekeken heb, heb deze daarom ook 2 keer uitgekeken. En het leukste is dat dit over een hele andere wereld gaat dan dat ik gewend ben, dus dat was ook interessant om te zien. Hou je echt van gossip en drama dan is dit zeker een aanrader!

Trailer

White Collar


Dit gaat over Neal Caffrey hij is een vervalser, oplichter en een dief. Hij was uit de gevangenis ontsnapt voor een meisje en is al snel weer opgepakt. Wanneer hij door Peter Burke, een FBI agent, werd opgepakt gaf Neal hem informatie over een andere zaak waar Peter aan werkt. Neal stelt voor om voor Peter te werken en zo criminelen op te pakken, zolang zijn gevangenisstraf duurt. Dit leidt tot een mooie vriendschap en veel grappige momenten.

Dit is zeker een aanrader vooral als je van politieseries houdt. Toch is dit weer iets anders dan een normale politieserie.

Trailer

Prison Break

De broer van Michael Scofield genaamd Lincoln Burrows zit onterecht in de gevangenis voor de moord op de broer van de vice president. Michael wilt hem daarom dus helpen ontsnappen uit de gevangenis. Hij laat de plattegrond op zijn lichaam tattoëren en zorgt ervoor dat hij in dezelfde gevangen geplaatst wordt.

Het is een erg leuke serie met veel grappige momenten, ook is het erg interessant hoe Michael zo slim kan zijn. Ik heb zelf nog maar 1 seizoen gezien en ben al helemaal verslaafd geraakt.

Trailer

Welke van deze 7 is jou favoriet?

En wat is jullie favoriete serie op Netflix?


Liefs,

 Jenn


Advertenties

2 gedachten over “Favourites | Netflix Series

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s