Geïnspireerd door Instagram

Een blog?

Ja! Ook ik ben een blog gaan beginnen. Ik wilde het vorig jaar ook al proberen, maar had er de tijd niet voor. Niet dat ik dat nu wel tijd heb, aangezien ik bezig ben met mijn examens..

Toch vond ik het leuk om maar eens echt te beginnen met het maken van deze blog, werd tijd… De reden waarom ik echt niet kon wachten is omdat ik al wekenlang geïnspireerd wordt door fashion bloggers en youtubers. Ik wilde ook doen wat zij doen, het leek zo leuk. En ik volg ook heel veel fashionbloggers op instagram en ik wordt elke dag weer opnieuw door hun geïnspireerd!

Volgend jaar ga ik ook naar een nieuwe school, TMO. Dat is een fashion opleiding in Doorn. Dan ben ik natuurlijk altijd bezig met fashion en kledingstukken en alles wat erbij komt kijken. Ik kon daarom ook echt niet wachten tot ik deze blog kan starten.

Je zult hier vooral posts vinden over fashion, dus verschillende trends, mijn kledingstyle, en wekelijkse OOTD’s.


Ook zal ik schrijven over lifestyle, dus travel, eten, mezelf etc. En daarnaast zal ik het ook over beauty hebben zelf ben ik echt geen beautygoeroe als het gaat om make-up tutorials etc. Maar wel als het gaat om beauty producten/gezichts producten. Dus alweer iets om naar uit te kijken!


Tot snel!

Liefs, Jennifer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s